Welkom

Welkom


bij DANSBAR!


Leer meer over de beste dansschool in de regio!

Welkom bij Dansbar, een dansschool die lessen organiseert dansbaar voor iedereen, jong en oud, dansers met en evenzeer dansers zonder ervaring. Dansbar verwijst niet alleen naar de danslessen maar ook naar het plezier naast de dansvloer. Bij een gezellig glaasje aan de (dans)bar zorgen we voor een aangename familiesfeer zodat iedereen zich thuisvoelt.
Bij dansbar ligt de focus op de cursisten. We vragen geen hoge prijzen en een aantal van onze lessen duren anderhalf uur i.p.v. het standaarduur dat de meeste andere salsascholen aanbieden.

 

Je mag naar onze lessen komen met of zonder partner.Β  Kom je samen met je partner en wens je niet te wisselen, kan dat!Β  Maar je kan evengoed deelnemen zonder partner. Voor die groep wordt er voldoende gewisseld zodat je de figuren later op de dansvloer met elke partner tot een goed einde kan brengen. Dansen is namelijk een hobby voor iedereen!

 

We geven les in:

… en we organiseren oefenavonden en feestjes!


Testimonials

Voor de sporters onder de mannen : kom dansen en je krijgt een complete workout! Dansen ontspant en als man heb je gegarandeerd interesse van alle vrouwen die eveneens graag een dansvoetje op de vloer zetten!Β πŸ’ƒπŸ•Ί

Luc Bittremieux

We hebben een beginnerscursus gedaan. Zeer enthousiaste en lieve lesgevers! Achteraf nog een video met de geleerde danspasjes, fijn om zo naar de volgende les te gaan. Een echte aanrader om als leek aan de salsa te beginnen!!πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸŽ‰πŸŽ‰πŸ‘πŸ‘πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ

Els De Busschop

Mannen: als je van mooie muziek en zuiderse ritmes houdt, hier krijg je de kans om nieuwe dansen aan te leren en nieuwe mensen te ontmoeten. En indien je wil, kan je door mee te β€˜rouleren’ telkens met een andere dame dansen waardoor je ook nog eens leert goed te leiden (ipv te β€˜lijden’ 😊).

Rony Vanherf

super fijne lessen!!! gezellige en fijne mensen, zowel de lesgevers als de dansers πŸ˜‰. ❀❀❀

Liesbet Volders

Mannen, als jullie denken ‘dansles volgen: niks voor mij’, think again! Kriebelt het ergens een klein beetje, gewoon doen! Eens die drempel over, is het super plezant! Ik kan nu dansen zoals ik nooit gedacht had, en het wordt alleen maar leuker dankzij de toffe lesgevers en fijne groep van mensen die ik heb leren…

Tony Remans

superlessen en supersfeer en toplesgevers πŸ‘ 

Josiane Brepoels

Het leukste aan dansen is al de toffe mensen die je leert kennen. Daarenboven is dansen tegelijkertijd ontspannend en intensief. Ideaal om alle stress weg te werken!

Gwen Vanheusden

Onder gelijkgestemden doen wat je graag doet, geeft me zoveel energie en vreugde. Ik zou het dansen voor geen geld ter wereld willen missen.

Pedro Colson