Hannelore Dierickx

Hannelore Dierickx

Eigenares/dansdocente
About

Hannelore zet haar eerste danspasjes op 6-jarige leeftijd aan de Akademie voor Muzische Kunsten in Meise. Daar volgt ze 8 jaar lang met veel plezier Klassiek Ballet. Daarnaast volgt ze ook jarenlang jazzdans bij Ijvi Hagelstein, die nog steeds het Samsonballet traint. Op 14-jarige leeftijd start ze bij Dasa in Asse waar ze vele jaren D-dance volgt en choreografieën op muziek van Michael en Janet Jackson, Backstreet Boys, Will Smith e.d. instudeert.

In 2005 ontdekt ze de ritmes van de salsamuziek en is dadelijk verkocht voor het koppeldansen. Ze volgt een basisopleiding Cubaanse salsa en rueda, Milonga (Argentijse Tango) en stijldansen. Salsa leert ze vooral door het social dansen…zo vind je haar een jaar lang elke zondag terug in La Tentation in Brussel. Dit maakt dat ze zeer goed weet wat leiden en volgen inhoudt, een skill die ze in het lesgeven goed kan gebruiken.

In 2008 verhuist ze naar Limburg en verdiept ze zich in L.A. Style Salsa bij Randalph en Lilly en Taiti en Christel. Ze assisteert ook een tijd lang Percy Amaru van Salsa Titanico. In mei 2017 zet ze de stap naar N.Y. Style Salsa.

Hannelore is in het dagelijkse leven docente en combineert graag haar passies voor lesgeven en dansen. Ze assisteert al jaren in lessen L.A.-salsa en N.Y-salsa maar ook bij boogie, jive, chacha en vele anderen.

Good luck in life and take your chance because life is one big dance” is haar motto en ze blijft zich met veel dansplezier en toewijding bijscholen door workshops te volgen van o.a. Julio Rojas en Ronald Pieters.

Deze docente geeft les in volgende dansstijlen:
Volgen
Spinnen
Techniek
Drive en passie
Shines
Lesstructuur
Leiden